De beste arbeidsrecht advocaat Rotterdam? De Arbeidsrecht Advocaat staat écht voor je klaar

arbeidsrecht advocaat Rotterdam

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Rotterdam? De Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam is specialist op het gebied van arbeidsrechtkwesties. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij je ontslag? Of heb je een arbeidsconflict op het werk? Dan is het goed om een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat in handen te nemen. 

De Arbeidsrecht Advocaat helpt je verder. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij. We adviseren en procederen onder meer op het gebied van ontbinding van de arbeidsovereenkomst, arbeidsconflicten en arbeidsongevallen. Ben je op zoek naar een betaalbare en deskundige arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam en omstreken? Zoek dan niet verder, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wat is het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is een onderdeel van het sociaal recht. Dus al het recht waarbij de mensen, die een zwakke(re) positie in de maatschappij innemen, worden beschermd. Arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen een werkgever en werknemer. Door middel van een arbeidsovereenkomst binden de twee partijen zich aan elkaar. Hierdoor kunnen soms conflicten ontstaan, waar wij als arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam en omgeving bij helpen.

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, wat houdt dat in?

Wij als advocaat arbeidsrecht in Rotterdam zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houden ons voornamelijk bezig met het opstellen, controleren en ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Doordat De Arbeidsrecht Advocaat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht, weet je zeker dat wij op de hoogte zijn van alle regels, ontwikkelingen en de jurisprudentie.

De Arbeidsrecht Advocaat in Rotterdam adviseert en procedeert voor werkgevers én werknemers. Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied waarbinnen zich in snel tempo ontwikkelingen voordoen. De Arbeidsrecht Advocaat in Rotterdam is op de hoogte van alle relevante bepalingen. Je kunt écht rekenen op vakkundige hulp bij ontslagprocedures (UWV of kantonrechter), reorganisaties, wijzigingen in de arbeidsovereenkomst en het opstellen van arbeidscontracten.

Waarmee helpen wij als arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam?

Onze advocaten zijn geheel gespecialiseerd in het arbeidsrecht en hebben jarenlange ervaring. We zijn werkzaam door heel Nederland, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor hulp en advies rondom arbeidszaken. De arbeidsrecht advocaat in Rotterdam kan je onder andere helpen bij:

  •  Ontslagzaken.

  • De arbeidsovereenkomst (controleren, opstellen en ontbinden).

  • Eenzijdige wijziging arbeidsvoorwaarden.

  • Ziekte en verzuim.

  • Reorganisaties.

  • Arbeidsconflicten.

  • Arbeidsongevallen.

  • De vaststellingsovereenkomst

  • Loonvorderingen.

  • Transitievergoedingen.

  • Concurrentie- en relatiebeding.

De arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam voor werkgevers én werknemers

Of je nu een werkgever of werknemer bent, De Arbeidsrecht Advocaat staat je op betrokken wijze bij op het gebied van het arbeidsrecht. Onze advocaten begeleiden je op heldere en deskundige wijze verder, zodat je optimaal resultaat krijgt.

Voor werkgevers

Een aantal voorbeelden van situaties waar we werkgevers bij helpen:

  •  Hoe te handelen met een disfunctionerende werknemer.

  • Juridische ondersteuning bij een reorganisatie.

  • Een arbeidsongeschikte werknemer.

  • Beëindigen arbeidsovereenkomst werknemer.

  • Opstellen arbeidsovereenkomst.

Voor werknemers:

Een aantal voorbeelden van situaties waar we werknemers bij helpen:

  •  Onaangekondigd ontslag.

  • Wijzigingen van de arbeidsovereenkomst.

  • Verzuim bij ziekte.

  • Arbeidsongeschiktheid, waarbij de werkgever kort op het salaris.

  • Bedrijfsongeval op het werk.

  • Een reorganisatie, die consequenties heeft voor de werknemer.

Onze aanpak als arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam

Zoek je hulp op het gebied van het arbeidsrecht? Dan ben je bij ons als arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam aan het juiste adres. Zelfs als je als werkgever of werknemer nooit eerder een advocaat nodig hebt gehad. Wij kijken per situatie hoe we je het beste kunnen helpen tijdens het wekelijkse spreekuur of dat we een intakegesprek met je inplannen, geheel kosteloos en vrijblijvend. Bij ons krijg je een persoonlijke behandeling, die het beste aansluit bij jouw situatie en bij jouw mogelijke rechten. Wij als arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam zijn je graag van dienst. Dit is onze werkwijze:

1. Adviseren

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidszaken, adviseren en ondersteunen we zowel werknemer als werkgever in diverse kwesties. Sta met de hulp van De Arbeidsrecht Advocaat in Rotterdam juridisch sterk in je schoenen. 

2. Onderhandelen

Veel arbeidszaken worden opgelost doordat werkgever en werknemer met elkaar een regeling treffen tijdens het onderhandelingstraject, bijvoorbeeld door te schikken. Het is dan belangrijk om te weten wat je rechtspositie is en hoe sterk je zaak is. 

3. Procederen

De Arbeidsrecht Advocaat in Rotterdam helpt je met onderhandelen over vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht. Als je er niet uitkomt, helpen we bij het procederen tegen de tegenpartij. 

4. Bemiddeling

Wij verlenen rechtsbijstand en kunnen onafhankelijke bemiddeling verzorgen bij diverse arbeidszaken. De rechter kan dit voorstellen of je kunt het zelf aanvragen. Zo kun je jouw meningsverschil misschien wel bijleggen en hoef je niet (meer) naar de rechter.

Kosteloos kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd kosteloos. In dit gesprek bespreken we jouw situatie en geven we juridisch advies over de kansen in jouw zaak. In sommige zaken is de hulp van een arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam onmisbaar. Zo kunnen we je bij dreigend ontslag bijvoorbeeld bijstaan in het opstellen van een bezwaar bij het UWV. Ook kunnen we je arbeidsovereenkomst goed onder de loep nemen om te kijken wat je rechten en plichten zijn. Stuur daarom je vraag in en wij gaan graag met je in gesprek.

Hoeveel kost De Arbeidsrecht Advocaat in Rotterdam?

Heb je te maken met een juridische kwestie op het gebied van het arbeidsrecht en wil je hier advies over krijgen? Voor juridische bijstand kun je ons gewoon kosteloos een bericht sturen. Als je ons een bericht stuurt, ontvang je direct onze algemene voorwaarden en informatie over de tarieven. Soms werken wij met een uurtarief en in andere gevallen met een vast bedrag. We kijken per situatie wat uiteindelijk het best passende tarief is.

Voor mensen met een smalle beurs gaan we zo goed als kosteloos aan de slag. Wel betaal je dan een eigen bijdrage. Hoe hoog jouw eigen bijdrage is, wordt vastgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand. Wij als advocaat arbeidsrecht in Rotterdam informeren je hier graag over. We gaan altijd pas aan de slag als de offerte getekend is. De Arbeidsrecht Advocaat in Rotterdam staat zowel werkgevers als werknemers bij. Doordat we beide kanten van de medaille kennen, krijg je bij ons altijd een persoonlijke benadering.

Kies voor De Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam

Wil je meer informatie ontvangen of wil je een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam inschakelen voor een kwestie rondom het arbeidsrecht? De Arbeidsrecht Advocaat staat je graag bij tijdens het proces. Aarzel niet om ons te contacteren voor een persoonlijk gesprek. De Arbeidsrecht Advocaat staat voor iedereen klaar. Neem daarom contact met ons op. 

Previous
Previous

Alles wat je moet weten over de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Next
Next

Dé Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam staat voor je klaar bij vragen rondom het arbeidsrecht