Dé Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam staat voor je klaar bij vragen rondom het arbeidsrecht

arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Heb je te maken met een zaak binnen het arbeidsrecht? De Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam is specialist in arbeidszaken. Wij handelen snel bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict, ontslag of ontbinding van de arbeidsovereenkomst. Wij zijn dé arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam voor werkgevers, werknemers en voor zzp’ers. Wij staan je bij met advies en bemiddeling en helpen je bij de onderhandelingen of tijdens het procederen.

Wat is het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is een onderdeel van het sociaal recht. Arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen een werkgever en werknemer. Door middel van een arbeidsovereenkomst binden de twee partijen zich aan elkaar. Hierdoor kunnen soms conflicten ontstaan, waar wij als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam bij helpen.

Zzp-ers zijn in principe niet in dienst bij een werkgever, maar door de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd, kunnen zij volgens de wet tóch een dienstverband hebben. Een recent voorbeeld daarvan zijn de chauffeurs bij Uber.

Waarmee kunnen wij als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam helpen?

Onze advocaten zijn geheel gespecialiseerd in het arbeidsrecht en hebben jarenlange ervaring. Ons kantoor zit in Amsterdam, maar we zijn werkzaam door heel Nederland, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor hulp en advies rondom arbeidszaken. Onze arbeidsrechtadvocaten in Amsterdam kunnen je onder meer helpen bij:

Altijd een persoonlijke aanpak op maat

Zoek je hulp op het gebied van het arbeidsrecht? Dan ben je bij ons als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam aan het juiste adres. Stuur ons een bericht, gewoon in je eigen woorden. Wij kijken dan of we je het beste kunnen helpen tijdens het wekelijkse spreekuur of dat we een intakegesprek met je inplannen, geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bij ons krijg je een persoonlijke behandeling, die het beste aansluit bij jouw situatie en bij jouw mogelijke rechten. Soms betekent dit dat we adviseren, soms dat we onderhandelen en soms dat we procederen. Uiteraard alles in samenspraak.

Onze aanpak als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam

Wellicht heb je nooit eerder een advocaat nodig gehad en heb je de rechtszaal nog nooit van binnen gezien. Maar heb je bijvoorbeeld te maken met ontslag of een arbeidsconflict op de werkvloer? Of heb je andere vragen over het arbeidsrecht? Dan zijn wij je als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam graag van dienst. Wij realiseren maximaal resultaat voor je. Maar hoe gaan we precies te werk, wat zijn onze diensten?

Adviseren

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidszaken, adviseren en ondersteunen we zowel werknemer als werkgever in diverse kwesties. Sta met de hulp van De Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam juridisch sterk in je schoenen.

Onderhandelen

Veel arbeidszaken worden opgelost doordat werkgever en werknemer met elkaar een regeling treffen tijdens het onderhandelingstraject, bijvoorbeeld door te schikken. Het is dan belangrijk om te weten wat je rechtspositie is en hoe sterk je zaak is.

Procederen

De Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam helpt je met onderhandelen over vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht. Als je er niet uitkomt, helpen we bij het procederen tegen de wederpartij.

Bemiddeling

Wwij verlenen rechtsbijstand en onafhankelijke bemiddeling bij diverse arbeidszaken. De rechter kan dit voorstellen of je kunt het zelf aanvragen. Zo kun je jouw meningsverschil misschien wel bijleggen en hoef je niet (meer) naar de rechter.

De Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam: voor al je zaken op het werk

Arbeidsgeschillen en andere vervelende situaties op het werk kunnen vaak worden voorkomen met een duidelijke arbeidsovereenkomst waarin de juridische rechten en plichten van zowel de werknemer als werkgever zijn vastgelegd. Zo ontstaan er minder snel misverstanden over arbeidszaken. Wil je advies of hulp krijgen bij bepaalde onderwerpen rondom het arbeidsrecht? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je als arbeidsrecht advocaat in Amsterdam goed bijstaan: of je nu werkgever of werknemer bent. Wij geven snel en deskundig werkgerelateerd advies.

Hoe verloopt het contact met dé arbeidsrecht advocaat van Amsterdam?

We begrijpen dat het best een spannende stap kan zijn om een advocaat in te schakelen bij een arbeidszaak. Daarom houden we onze communicatie zo duidelijk en informeel mogelijk. Bij ons heb je altijd één advocaat als aanspreekpunt, die je zaak van begin tot eind behandelt. Wij als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam bestaan uit een gekwalificeerd team. Je komt dus altijd bij iemand terecht die je dossier kent.

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. In dit gesprek bespreken we jouw situatie en geven we juridisch advies over de kansen in jouw zaak. In sommige zaken is de hulp van een arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam onmisbaar.

Zo kunnen we je bij dreigend ontslag bijvoorbeeld bijstaan in het opstellen van een bezwaar bij het UWV. Ook kunnen we je arbeidsovereenkomst goed onder de loep nemen om te kijken wat je rechten en plichten zijn. Stuur daarom je vraag in en wij gaan graag met je in gesprek.

Wat kost dé advocaat arbeidsrecht in Amsterdam?

Iedereen kan bij ons als arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam kosteloos een bericht achterlaten. Als je ons een bericht stuurt, ontvang je direct onze algemene voorwaarden en informatie over de tarieven. Soms werken wij met een uurtarief en in andere gevallen met een vast bedrag. 

We kijken per situatie wat uiteindelijk het best passende tarief is. We onderzoeken goed je vraag en welke oplossing hiervoor het beste werkt. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

 Voor mensen met een smalle beurs gaan we zo goed als kosteloos aan de slag. Wel betaal je een eigen bijdrage. Hoe hoog jouw eigen bijdrage is, wordt vastgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand. Wij als advocaat arbeidsrecht in Amsterdam informeren je hier graag verder over. We gaan altijd pas aan de slag als de opdrachtbevestiging door jou ontvangen is. Altijd een persoonlijke aanpak dus bij dé arbeidsrechtadvocaat van Amsterdam!

De Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam: voor al jouw arbeidszaken

Heb je hulp nodig op het gebied van het arbeidsrecht? Stuur ons dan een bericht met jouw vraag. Wij kijken dan hoe we je het beste kunnen helpen. De Arbeidsrecht Advocaat staat voor iedereen klaar, die te maken heeft met een zaak in het arbeidsrecht. Neem daarom contact met ons op.

Previous
Previous

De beste arbeidsrecht advocaat Rotterdam? De Arbeidsrecht Advocaat staat écht voor je klaar

Next
Next

Een arbeidsconflict: de meest voorkomende conflicten op een rij en tips bij een dreigend conflict