De Arbeidsrecht Advocaat, voor al uw arbeidszaken in en rond Den Haag

|

De Arbeidsrecht Advocaat van Den Haag helpt bij diverse arbeidszaken. We zijn er voor iedereen, en meteen. Wij adviseren, bemiddelen en procederen, net wat jouw belangen het beste dient. Bij ons kun je terecht voor:

  • Opstellen van een arbeidsovereenkomst

  • Controleren van een arbeidsovereenkomst

  • Ontbinding van een arbeidsovereenkomst

  • Arbeidsconflict met je werkgever

  • Arbeidsconflict met een werknemer

 

Waarom kiezen voor De Arbeidsrecht Advocaat?

Bij De Arbeidsrecht Advocaat weet je waar je aan toe bent. Dit zijn een paar kernwoorden die ons en onze werkwijze typeren:

  • Start altijd met een vrijblijvend intakegesprek

  • Altijd 100% transparantie over tarieven

  • Honderden zaken succesvol begeleid

  • Voor iedereen een aanpak op maat

  • Kortom: De Arbeidsrecht Advocaat in Den Haag op het gebied van arbeidsrecht

Zo goed als kosteloos voor mensen met een smalle beurs

Voor werknemers met een smalle beurs gaan we zo goed als kosteloos aan de slag. Dit is mogelijk omdat de Nederlandse overheid vindt dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Daarom betaalt de Raad voor Rechtsbijstand de kosten voor een advocaat voor werknemers die dat zelf niet kunnen betalen.

Wel betaal je als werknemer altijd een eigen bijdrage. Hoe hoog jouw eigen bijdrage is, wordt ook vastgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand. Als wij voor je aan de slag gaan, dan informeren wij jou vooraf over de verwachte hoogte van je eigen bijdrage.

Voor werkgevers geldt niet dat de overheid juridische kosten vergoedt.

 

Wie zitten er achter De Arbeidsrecht Advocaat?

Ons team van advocaten zet zich dagelijks met veel energie in voor zowel werknemers als werkgevers die te maken krijgen met alle mogelijke onderwerpen binnen het arbeidsrecht. Onze focus ligt daarbij op het opstellen of controleren van een arbeidsovereenkomst, het ontbinden van arbeidsovereenkomsten en het verlenen van rechtsbijstand als er sprake is van (hoogoplopende) arbeidsconflicten.

Onze advocaten hebben allemaal een gespecialiseerde opleiding in het arbeidsrecht afgerond en blijven door middel van voortdurende bijscholing op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die relevant kunnen zijn voor het met succes verdedigen van jouw zaak.

Maak gebruik van onze gezamenlijke schat aan ervaring en kunde en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op met De Arbeidsrecht Advocaat

Indien je hulp nodig hebt bij het opstellen of controleren van een arbeidsovereenkomst, of bij een arbeidsconflict, stuur ons dan vandaag nog een bericht waarin je uitlegt wat je vraag is. Dat mag gewoon in jouw eigen woorden. Wij kijken dan of we je het beste kunnen helpen tijdens het wekelijkse spreekuur, of dat we een intakegesprek met je inplannen, kosteloos en vrijblijvend. Voor iedereen hebben we een persoonlijke aanpak op maat.

Wij zijn beschikbaar voor iedereen, en meteen.

Previous
Previous

Arbeidsconflict? De Arbeidsrecht Advocaat helpt naar een oplossing

Next
Next

De Arbeidsrecht Advocaat: voor al uw arbeidszaken in en rond Amsterdam